YOUTUBE VLOGS

Deze YouTube-vloggers hebben veel filmpjes over New York, goed voor veel New York-info en uuuuren kijkplezier.

Erik Conover (Amerikaans)

Erik Conover maakt elke dag filmpjes. De meeste zijn gemaakt in zijn woonplaats New York, maar hij is een reislustig tiepje en heeft ook vlogs gemaakt op plekken zoals LA, Australiƫ, Costa Rica en Frankrijk.

TRENDGLOSS (Nederlands)

Claire van Trendgloss heeft een half jaar stage gelopen in New York en daar heel veel leuke filmpjes gemaakt over van alles en nog wat (Thanksgiving, Halloween, basketbalwedstrijden, stage lopen in Amerika, de Brooklyn Bridge, Gossip Girl-locaties, enz.).

 

MOOD42DAY (Nederlands)

Ook van een Nederlandse die stage loopt in New York (ze zit er nog steeds). Jasmijn zit sinds 6 februari en New York en blijft een half jaar. Ze vlogt over van alles, van verdwalen in Queens, Gossip Girl en Top of the Rock tot rainbow bagels en de lekkerste koekjes van New York.

DIT GEBEURT ER ALS (Nederlands)

Marije van YouTube-kanaal Ditgebeurterals heeft een tijd in New York gewoond en daar vlogs gemaakt met titels als ‘Dit gebeurt er als je van 10 dollar moet eten/drinken in New York’, ‘Dit gebeurt er als je een weekend overal ‘JA!’ op moet zeggen’ en ‘Dit gebeurt er als je door de 5 boroughs van New York fietst’ (zie hieronder). Sinds kort is ze weer terug in Nederland.